Och Lillemans helg avslutades på



Lik sin far!! (läsandet alltså)  :-)

Jobbhelgen

avslutades med lussebulle-bak. Tidigt - jag vet - men kunde inte hålla mig :-)








Fredag igen!

Härligt!!

Fast jag har jobbhelg framför mig, men det ser jag bara fram emot! Nu har julborden startat och julstämningen infunnit sig på Hestraviken..

Igår var jag ledig och for med Fru Junerud till Jönköping och Rosenlundsbadet. Där bubblade vi och hade det gott, till på köpet var det massage inbokat! Vi var med på en "bastusittning" med en härlig aromolja. Jag höll iof på att svimma av värmen men min väninna, gravid och allt, satt kvar som om hon inte gjort annat än bastat i sitt liv!
Innan vi åkte hem åt vi libanesiskt inne i stan. Smarrigt!

Hann in en sväng på IKEA också. Och ut kom jag med en sån här:


NU MÅSTE JAG FÖRSÖKA SKÖTA DEN!! I detta hus har det mesta en tendes att vissna av någon anledning!!

Nu ska Lilleman och jag åka till fiskbilen. Har beställt fisksoppa a la Per Moberg av min egen kock...

***

Ha en fin helg!


Lyx

Sovit länge, bakat pepparkakor och druckit chokladmjölk med en klick grädde i. Det kallar jag lyxig tisdags-förmiddag!




Smart reklam?

Tackfilm

*ironi obs*


Bloggtorka

Har inte hunnit skriva på hela veckan. Skulle inte haft mycket att förtälja heller för den delen... Känner att denna veckan har varit väldigt mycket vardag ;-)

Hela lilla familjen är numera vaccinerad, efter mycket funderande fram och tillbaka. Känns bra nu. Inte vill jag riskera att smitta våra gäster på H-viken, som faktiskt kommer från världens alla hörn!! Tror säkert jag hade klarat att få influensan men nu bidrar inte jag till att sprida det vidare i alla fall..
Läste någonstans att vaccinet kostar oss 3 miljarder men och andra sidan slipper vi massor av sjukskrivningar!!

Igår var vi på Värnamo sjukhus och hälsade på stackars mamma som legat där sedan i måndags. Vi vet inte riktigt vad som är galet men de har i alla fall hittat en 3 cm stor gallsten. Idag har hon gjort magnetröntgen och i tisdags gastroskopi för att vidare utreda om gallstenen har några bakomliggande orsaker.
I vilket fall som helst ska de operera bort gallblåsan, men jag antar att det inte blir förrän nästa vecka.
Av gallinfektion kan man bli gul, och det har verkligen mamma blivit, stackarn..  
Vi håller våra tummar att det inte är något allvarligt utan "bara" stenen som spökar. Imorgon får vi säkert mer besked!!

Efter jobb & dagis imorgon och vi åker ner till farmor Anita i Halmstad. Ska bli roligt!! Och Lilleman längtar som bara den!!

Ha en fortsatt fin kväll!

/Lina


Julpyssel!

Lördag morgon och efter lång frukost väntar julmarknad i Segerstad med Måns & Sandra. Meningen var att vi skulle åkt till farmor i Frösakull men eftersom det är Bokens dag i Värnamo och Mr E så gärna vill höra Alex Schulman etc prata om sina böcker så åker vi till farmor nästa helg istället.
Men det första Lilleman sa i morse var -Ska vi åka till farmor nu?  Ja, han längtar verkligen efter henne och hundarna!!

Igår kväll hade vi (5 tjejer) för det sjätte året i rad julpyssel här. Eller julpyssel och julpyssel. Det blev inget pyssel, men mer mat, dryck och skratt istället ;-)

Ikväll blir det älggryta och film!

Ha en fortsatt härlig helg!

Var är Lilleman?

Borta.. Han satt ju här och åt nyss.

Ahaa, han var bara lite trött ;-)

 


Söndagsäventyr



Bilder från Glörje källa utanför Anderstorp. Litet pit stop på vår "söndagsfinåkning" ute i skogen..
Det ska visst vara en hälsokälla sen urminnes tider!

Efter vår lilla tur (inkl. farsdagsfika hos morfar) så stannade vi till vid Hemköp och Mr E gick in för att köpa några liter mjölk medans vi satt kvar och väntade. Plötsligt så såg jag att bilen jämte började rulla, det gick ytterligare några sekunder innan jag insåg förskräckt att det var vi som var på väg och redan var halvvägs ut på parkeringen. Fast i baksätet (tro inte att det bara är att öppna dörren och hoppa ut i den bilen) försökta jag fastställa i mörkret var handbromsen fanns. Slängde blickar bakåt och såg bilarna parkerade bakom närma sig oroande fort, kändes det som i alla fall :-). Till slut fick jag upp framsätet och hoppades ut o in fram, stampade på bromsen och försökte starta bilf*n..
Men icke, så jag fick lämna den stående väldigt dumt till och in och ropa efter Mr E i butiken. Sen kom han och ordnade till allt men undra hur många som fick ett riktigt gott skratt?!
Ja, som det kan bli... ...Själv måste jag sträckt mig i ryggen när jag slängde mig framåt och försökte hitta handbromsen - så jag spenderade resterande av kvällen på soffan!

Nu idag måndag är jag ledig och på schemat står det städning och träning, resten tar vi som det kommer!



Lägesrapport

Känner mig väldigt halvrisig och dan, tror att den stora förkylningen ligger där på lur bakom hörnet.. Nu gäller det att trycka i sig vitamintabletter, för att mota bort f*n i grinden :-)
Igår torsdag var jag ledig och åkte med syster yster och väninna till Gekås.. Vi behövde lite smått och gott, och i Ullared finns det ju mycket "smått och gott" så JA, plånboken var ganska tunn vid hemfärden.
Julklappar till Lilleman är nu nästan helt klart nu, köpte mycket Lego och andra leksaker som han för hoppningsvis kommer gilla.
Efter vår lilla shoppingtur så var det dags att svira om för Popquiz på Åsen, vårt lokala hotell.. Vi var faktiskt hela 13 tjejer som träffades och åt.. Väldans trevligt!

Nu idag har vi varit på förskolan och tagit skolfoto sedan till än väninna med symaskin som hjälpte mig sy in en klänning som jag ska ha på ROCKFESTEN imorgon kväll!
Eller om vi går rättare sagt. Biljetter är inköpta men jag borde nog vara hemma och kurera mig. Ska jobba hela dagen imorgon så vi får se hur pigg jag är sedan. Har inte kollat mig för efter barnvakt heller.
Ja vi får se!

Hur som helst så önskar jag alla en trevlig helg! Själv så ska vi göra iordning oss för jobb och dagis strax!

En liten föresenad halloween bild;

(Nej, det är inget självporträtt)

Lördag - söndag


Lördagen startade på ett stängt Inges (lampbutik i Värnamo). Jag som hade laddat så och äntligen fått med Eric på vad jag hoppats skulle bli en lyckad shoppingdag! Lite snopet for vi vidare till Mio där vi i alla fall inhandlade både krokar till hallen och två tavlor till hallen.



På kvällen fick vi Thaisoppa på Skogsgatan
Sedan Kreolsk gryta och marängsviss här på Tallgatan!



Barnen lugna och fina, mutade med frukt & popcorn
( ;-) )




Chokladsås är gott!



Mycket koncentrerade herrar!


Tack för en mysig kväll!

***

Dagen började aningens stelt efter tillbringat halva natten i Lillemans säng.. Men efter lite frukost i magen kändes allt bättre och vi for till Store Mosse och grillade. Lilleman var mycket fascinerad av "Granis" inne på Naturum.

  

Nu i eftermiddag slöar vi mest, och lite lek förstås






***

Ja nu blir det kvällsmat, slöa och sova tidigt!



RSS 2.0