Lite ditt & datt

Tisdag morgon, det är dimmigt och minusgrader ute. Ska strax gå ut en runda och få lite frisk luft men tänkte bara skriva några rader först...
Helgen har varit toppen, synd att det alltid går så snabbt bara.

I fredags lagade vi en smarrig pasta Carbonara med massor av grädde och nyhyvlad parmesan.  Det och ett glas vin går inte av för hackor!
I lördags förmiddag arbetade Mr E en stund vid huset och jag & Lilleman var ute i det underbara vädret.


På eftermiddagen åkte vi vidare till Lammhult, där det bjöds på glögg och pepparkakor på Svenssons.
Fick mycket inspiration, grymt mycket snygga möbler.
Det finns även en Miobutik i Lammhult och där köpte vi en soffa:
Meningen är att vi ska ha det på ovanvåningen och hela lilla familjen kan få plats och titta på film. Projektor och bioduk är nästa steg.

Efter Lammhult åkte vi norr över till Jönköping. Fick ett ryck på morgonen och bokade in oss på hotell så där checkade vi in någongång på kvällningen. Hade en jätte mysig kväll, först åt vi spicy thaimat och sedan satt vi i hotellbaren och drack vin & latte medans Lilleman lekte i hotellets lekhörna..
Söndagen började med besök på MediaMarkt, imponerande butik, och vidare till en Mio butik. Hittade ett bord som kan vara intressant.
 
Man kan sitta 12-14p när båda iläggsskivorna är isatta. Stolarna gillade vi skarpt. De gröna var ursköna i verkligheten! Skönt att Mr E och jag har så lika smak när det gäller möbler!
Efter lunch vid nya filmstaden med min mor och moster så åkte vi till Severins. Där hittade vi egentligen ingenting, jo kanske en soffa till nedervåningen. Funderar..
Men de hade en enorm utställning av Höganäs kakel. Höganäs är med i samma inköpsorganisation som Nordbäcks så eventuellt kan vi köpa in därifrån med lite rabatt!
Vi åkte en sväng till IKEA också men väl där var Lilleman så trött och tjurig så vi satte oss i bilen och vände hemåt.

Ja en soffa rikare (O lite fattigare på kontot) blev vi i helgen. Nu ska bara resten av bohaget införskaffas!!

****

Jo, just det snickare......... VD:n ringde igår och bad Mr E ställa garageporten vid huset för NU i veckan skulle snickarna komma.. Han babblade om att det var 4 snickare som slutat på kort tid och så vidare..
Efter VD:n lagt på ringde plötsligt Peter, en av snickarna och även han sa att de kommer på torsdag.. De var nu i Oskarström och färdigställde ett hus som var BETYDLIGT mer försenat än vårt.
Och kommer de inte på torsdag så får vi ta till något annat, dra fram esset ut skjortärmen liksom. :-)

****

Chefen Johan klarade sitt första marathon med glans i söndags! GRATTIS!


NU - UT med vagnen & Lilleman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0