Sista semesterdagen idag!

Nu är vi back in town again och allvaret börjar på måndag. Vi har ingen dagisplats för Lilleman de kommande två veckorna utan han ska spendera tid tillsammans med Hyresvärden Sören och några dagar med farmor Anita och faster Marie.
Sammanfattningsvis har det varit en bra semester trots Anders bortgång. Vi har hunnit göra ditt & datt och även kopplat av några dagar..

Trippen till södern var lyckad. Förra sommaren hyrde vi ett hus i Vik i utkanten av Simrishamn en vecka och då åkte vi runt till de flesta utflyktsmål men nu åkte vi bara igenom Brösarp och vidare förbi Kristinehofs slott och till Sjöbo.  

 
Whinnie och hennes stoföl mådde finfint. Ett riktigt flott föl e. Careful ue. Robin Z
Hästarna har en stallkompis, en sköldpadda på 45 år..


Mr E sammanfattade besöket hos hästarna med:
-Usch, Lina jag gillar verkligen inte hästar... De var ute efter mig och ville bara sparka på mig.
Ha ha, ja själv var jag nöjd och glad och Lilleman har pratat om hääschtar i flera dagar nu :-)

På trippen hälsade vi på familjen Leksell utanför Sjöbo, de bor i ett fantastiskt skånelandskap och det är en fröjd att vara där. Det tyckte Lilleman också, speciellt när han fick åka 4-hjuling med deras flicka Tindra.
 
Barnen lekte väldigt bra ihop, vilket var såå skönt! 
De var så snälla mot bebisen Willam 7 veckor. William växer så det knakar. Han vägde 3,5 kg när han föddes och nu drygt 6 kg och har storlek 68-74. Hi hi, ja det är bra att de har lite hull!
  

När vi varit där en natt åkte vi vidare till Halmstad till farmor Anita igen. På kvällen fick vi besök av goda vänner. Vi åt och drack och hade trevligt. Senare på kvällen gick vi till lekplatsen.
 De vuxna passade på att roa sig medans barnen sov  När han nästan trillade ur vagnen fick vi gå hem igen :-(

Skämtade bara, fotona är tagna vid olika tillfällen, he he.

Nu idag har vi lämnat ett regnigt Halmstad och är hemma hos Hyresvärden igen! Ikväll fick vi plankstek och pizza hos min kära mor, tack tack!

"Mama" väntar!
Natti. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0