Jobbarhelgen
har varit toppen. Full fart & trevliga gäster!
Mr E har lagat såå god mat i helgen, så skönt att bara komma hem och sätta sig vid ett dukat bord.
I fredags serverade hanf örst havskräftor sedan rödtunga med räkost och persilja. Gott!
I lördags kväll grillade han en fläskfile med supergod limeaioli till.
Idag måndag har Lilleman & jag bakat bullar och hälsobröd:
Det blev vaniljbullar utan pärlsocker, som tagit slut.
Sen har vi varit ute och lekt i det vackra vädret innan vi gick in och åt korvgryta med pasta och nu är det snart dags för dagis & jobb!
(Oj vilket "matigt" inlägg detta blev) :-)
Tjingeling!
Mr E har lagat såå god mat i helgen, så skönt att bara komma hem och sätta sig vid ett dukat bord.
I fredags serverade hanf örst havskräftor sedan rödtunga med räkost och persilja. Gott!
I lördags kväll grillade han en fläskfile med supergod limeaioli till.
Idag måndag har Lilleman & jag bakat bullar och hälsobröd:
Det blev vaniljbullar utan pärlsocker, som tagit slut.
Sen har vi varit ute och lekt i det vackra vädret innan vi gick in och åt korvgryta med pasta och nu är det snart dags för dagis & jobb!
(Oj vilket "matigt" inlägg detta blev) :-)
Tjingeling!
Kommentarer
Postat av: Nina
Mat är gott, livsnödvändigt och inspirerande att läsa om så att det blev ett "matigt" inlägg gör absolut ingenting! Särskilt inte när det avslutades med de där smarriga bullarna... mmmmm! ;-)
Trackback